Tips

Renovera badrummet i din radiostudio

Som radiopratare tillbringar du säkert mycket tid i din studio. Det händer lätt att man förlorar sig i produktionen av radioprogram och helt enkelt glömmer att gå hem. Då kan det vara läge att ha ett fint badrum i studion. Du kan till exempel ta ett skönt bad för att ladda energi eller en snabb kall dusch när studion blivit för varm.

Det finns ingen anledning att snåla när det gäller badrummet. Om radiostudion är ett ställe där du tillbringar mycket tid så måste du även vara bekväm. Badrum liknande dem du hittar i smutsiga bilverkstäder till exempel fungerar inte i en radio studio.

Bra tips på badrumsrenovering

Vi rekommenderar starkt att du skaffar ett duschbadkar till badrummet i radiostudion. Då kan du som sagt välja att ta ett avslappnande bad eller en snabbdusch närhelst du behöver det. Tänk lite på vad dina behov är, skriv gärna en lista, och bege dig sedan ut på nätet.

Det finns många olika slags badkar och badrumsinredning att hitta på nätet så det kan vara förvirrande. Läs mer här för att få ett smakprov på de produkter du kan beställa hem. Efter ett skönt bad någon gång under dagen så kan du stanna längre i studion och underhålla din publik.

Comments are disabled.