Tips

Ett bra hyllsystem i radiostudion

Hyllor är något vi behöver i princip i varje utrymme och radiostudion är inget undantag. Det är alltid en massa prylar som smyger sig in överallt och gör det rörigt. Då kan exempelvis ett bra hyllsystem vara precis det du behöver. Dessutom ser det trevligare ut om din studio är bra organiserad.

I ett utrymme som en radiostudio så kan det vara en ide att använda sig av ett hyllsystem som du kan sätta ihop som du vill. Du kanske har mycket utrustning till exempel som måste sitta där det sitter. Då är det bra att kunna bygga upp ett hyllsystem runt de existerande komponenterna i studion.

Förslag på bra hyllsystem

Vi gillar sådana hyllor som du mixar och matchar. Du väljer hyllkonsoler, sedan väljer du hyllplan i färgen du vill ha och storlekar som passar. På så sätt kan du få till precis den stil du vill ha som reflekterar dig som radiovärd.

Klicka här för att se ett bra exempel på ett sådant system. När du handlar på nätet dessutom så är det så mycket enklare än att själv behöva gå runt i affärer. Leveransen kommer direkt hem till dig. Allt du behöver göra är att ta fram tumstocken och verktygen och sätta igång.

Comments are disabled.